Tara decreteilor

Sunt 27 de ani de la revoluție și din păcate încă suntem conduși si influențați de generația decreteilor, acea generație sinonimă cu sindromul Stockholm.

Dacă în anii ce au precedat revoluția, populația abia scăpată de sub jugul comunist a ales în majoritate să fie condusă de socialiști pentru ca așa au fost crescuți, asta a fost educația lor, asta li s-au întipărit în subconștient.

Problema e destul de complicată pentru că urmașii comunismului din România (din păcate nu numai psd e în cauză ci și multe alte grupuri și oameni politici care n-au depășit faza) promovează în sistemul social toate șmecheriile din comunism care au fost păstrate în dauna lucrurilor bune create de sistemul ceaușist.  A doua problemă e influenta avută de decreteilor asupra copiilor revoluției prin educația care timp de mai mult de 10 ani a fost 100% a fost făcută după sistemul de înainte de 89. Cei care am trăit această perioadă am văzut diferența între ceea ce trebuia să fie și ceea ce trăiam noi zi de zi.

Sociologic, această problemă e renumita perioadă de tranziție, din păcate noi încă trăim în această zonă crepusculară.

Tot ce putem face e să rezistăm si să continuăm lupta împotriva gândirii decreteasca si să credem că în aceste momente acest sistem care ne-a furat țara își trăiește ultimul cântec de lebădă.

 

 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s